Missioni dhe Qëllimi

Global Opportunities Albania (GO Albania) është një organizatë jo qeveritare e cila ka për qëllim të arrijë progres social dhe ekonomik në Shqipëri nëpërmjet metodave të ndryshme në lidhje me sipërmarrjen dhe të menduarit si sipërmarrës. GO Albania është e vendosur të luftoj varfërinë duke bërë biznes të mirë.

Njoftim

European Integration Summer School 2012

European Integration Summer School (EISS) është një projekt  themeluar për të zhvilluar vizionin dhe zgjeruar njohuritë mbi Integrimin Europian, të individëve që duan të jenë gjithmonë një hap përpara që kur nesër të jemi ne Europë të gjendemi të përgatitur ndaj cdo sfite të mundëshme...

Lexo te plote