Dita Botërore e Sipërmarrjes

Festohet më 15 Prill 2011, Dita Botërore e Sipërmarrjes (WED) feston sipërmarrjen dhe inovacionin. E hapur për të gjithë sipërmarrësit nga individët te korporatat, WED është mundësi për sipërmarrësit për të çuar përpara ekosistemin sipërmarrës lokal.

Më shumë informacion mund të gjeni në web-in e tyre: www.worldeshipday.com

Ju lutem vini re se Global Opportunities Albania nuk është e lidhur me këtë program.