Konkurisi i eseve të studentëve për anti-korrupsionin

Challenge: Future 2011/12 dhe Parimet e Kombeve të Bashkuara për Menaxhimin e Arsimit Përgjegjës (PRME) ftojnë të rinjtë të moshës 18-31 vjeç të marrin pjesë në një konkurs esesh që adresojnë si të luftohet korrupsioni në një mënyrë që të ketë ndikim të fortë për të parandaluar ose reduktuar ndjeshëm korrupsionin. Fituesi do të marrë pjesë në Samitin e PRME në Bruksel në Qershor (shpenzimet e mbuluara).

Më shumë informacion mund të gjeni në web-in e tyre: http://challengefuture.org/stormit/2.

Ju lutem vini re se Global Opportunities Albania nuk është e lidhur me këtë program.